Fördelar med kaminen Thor – articheat

Din vang

Din vang är tom

Kolla in dessa samlingar.

Säkerhet på högsta nivå

THOR är konstruerad med material av högsta kvalitet för att garantera överlägsen säkerhet. Vår värmebeständiga keramik tål upp till 660°C, och glaset är certifierat för både kvalitet och säkerhet. Med THOR får du högsta säkerhet i varje eldning.

Effektiv förbränning

Thor utnyttjar fördelarna med TERMOTEC, ett effektivt värmeackumulerande material. Det här materialet behåller värmen under längre tid och ökar även temperaturen snabbt i kaminen för en mer effektiv och bekväm upplevelse. Thor har en även Värmeeffektområde upp till hela 10 kw vilket garanterar kan värma de största rummen

Bekvämlighet i fokus.

Underhållet av Thor-kaminen är både enkelt och sällan nödvändigt. Detta möjliggörs tack vare det högeffektiva Clean Glass System som håller glaset klart och rent, vilket gör att du kan njuta av värmen och elden under långa perioder. Kaminen är dessutom utrustad med en praktisk asklåda som har generöst utrymme för aska och är lätt att tömma.

Storsäljare
REA

Braskamin THOR View 8kw-kratki

26 800 kr 23 499 kr
(0 i kassan)

Beskrivning

Upplev både skönhet och pålitlig värme med vår Braskamin Thor. Med glas på tre sidor förhöjer den inte bara eld upplevelsen utan även hela rummets atmosfär. För kunder som kräver det bästa när det gäller kvalitet och effektivitet är Braskamin Thor det självklara valet.

Designad för att leverera långvarig prestanda och pålitlig värme, är Braskamin Thor byggd för att imponera. Med en hög effekt på 8 kW och en värmekapacitet på upp till 10 kW är den perfekt för rum mellan 50-140 kvadratmeter. Tillverkad av högkvalitativt och robust stål, garanterar Thor pålitlig prestanda som vara i flera år framöver.

Braskamin Thor är även enkel att underhålla. Med en smidig och praktisk asklåda blir rengöringen enkel. Det klara glassystemet säkerställer en oavbruten sikt över elden, vilket låter dig fördjupa dig i den magiska atmosfären som braskamin Thor skapar.