vilken braskamin ger mest värme – articheat

Din vang

Din vang är tom

Kolla in dessa samlingar.

Articheat

Vi kan hjälpa dig med alla frågor angående kaminer. Om du överväger att köpa en, uppmanar vi dig att utforska vårt prisvärda sortiment.

vilken braskamin ger mest värme

Det är vanligt att höra påståenden om att braskaminer tillverkade av täljsten genererar mest värme, men är detta verkligen sant? Svaret är nyanserat. Täljstenskaminer har den fördelen att de bevarar värmen, vilket är en stor fördel. Å andra sidan tar det längre tid för en täljstenskamin att sprida värmen jämnt genom rummet. Om täljstenen inte hålls varm kan kaminen till och med kännas kall och ineffektiv. Så med tanke på värmeavkastningen är det inte nödvändigtvis den mest effektiva typen av kamin, men den behåller värmen bäst över tid.

Den braskamin som faktiskt ger mest värme är vår Arctic-12-modell, med en imponerande värmeavkastning på 12 kW och en verkningsgrad på 81%. Vad som skiljer Artic-12 från andra kaminer är dess kraftfulla värmeeffekt och dess förmåga att snabbt sprida värmen genom hela huset. Så om du letar efter en braskamin med maximal värmeffektivitet och spridning är Arctic-12 det perfekta valet för dig.

För att se kaminen artic-12, klicka här 

Tidigare inlägg
Nästa inlägg